Toimintasuunnitelma 2020

Etusivu,Toiminta

Vaalit 2020
Toimintasuunnitelmavuoden aikana ei ole säännönmukaisia vaaleja. Seuraavana vuonna 2021 on kuntavaalit, joihin aletaan toimintavuoden aikana valmistautua.

Vappu 2020
Kunniakäynti Haapasalon hautamuistomerkillä 1.5.2020. Paimion ja Sauvon yhteinen Työväen Vappu -tapahtuma Iskun talolla 1.5.2020, johon osallistumme v. 2019 tapaan.

Stipendi 2020
Jaetaan Paimion Sosialidemokraatit ry:n perinteinen stipendi Vistan koulun yläluokkalaiselle, joka on toiminut yhdistyksen tavoitteiden mukaisesti osoittamalla reiluutta ja suvaitsevaisuutta koulutovereitaan kohtaan.

Maanantaipalaverit
Kokoonnumme kerhohuoneella säännöllisesti sen viikon maanantaina, jolloin on kaupunginhallituksen tai -valtuuston kokous. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kuntalaisille, mutta erityisesti kunnallisissa luottamustehtävissä toimiville sosialidemokraateille. Palaverien puheenjohtajana toimii valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Johtokunta
Johtokunta kokoontuu tarvittaessa.

Yleiskokoukset
Sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten lisäksi järjestetään yleiskokouksia tarpeen mukaan. Yleiskokouksiin kutsutaan alustajiksi alueen kansanedustajia tai muita kokouksen teemaan sopivia alustajia. Kutsutaan Paimion nuorisovaltuustoa esim. kk-kokoukseen kertomaan toiminnastaan.

Edustus ja järjestölliset tapahtumat
Osallistutaan V-S Sos.dem. piirin ja V-S Sos.dem. Naispiirin tapahtumiin ja sääntömääräisiin kokouksiin.
Huomioidaan omien kokousten suunnittelussa valtakunnalliset järjestölliset tapahtumat:

 • 18.1.-19.1.2020 kutsutaan koolle piirien pj:t ja toiminnanjohtajat, yhdistysten ja kunnallisjärjestöjen edustajat (2/kj) suunnittelemaan alueellisia järjestöpäiviä, jotka toteutetaan elo-lokakuussa 2020.
 • 14.-15.3.2020 Järjestöpäivät
 • 12.-14.6.2020 SDP:n 46. Puoluekokous T:re
 • 21.-22.11.2020 Demarinaisten liittokokous
 • 14.-15.11.2020 SDP:n kuntapäivät

Tiedotus

 • www.paimio.sdp.fi
 • www.facebook.com/paimiondemarit
 • www.facebook.com/paimiondemarienjuttutupa
 • www.twitter.com/PaimionSdp
 • e-Kompassi tiedotteessa
 • jäsenkirjeellä, joita johtokunta laatii vuoden aikana tarpeen mukaan
 • paikallislehdessä yhdistykset toimivat -palstalla
 • postitse, niille joilla ei ole sähköposti

Koulutus
Yhdistyksen jäsenet voivat osallistua mm. puolueen, piirin ja TSL:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Yhdistys osallistuu koulutuksesta aiheutuviin kustannuksiin johtokunnan aina koulutuskohtaisesti päättämällä määrällä. Jäsenistön ja luottamushenkilöiden tarpeiden mukaisesti järjestetään koulutusta.

Kerhohuone
Yhdistyksen kokouspaikkana on pääsääntöisesti yhdistyksen kerhohuone. Lisäksi yhdistys vuokraa kerhohuonetta myös muille yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. Yli kaksitoista käyttökertaa tarvitsevalta yhdistykseltä/yhteisöltä peritään 33 euroa käyttökuukaudelta. Kertamaksuna kerhotilan käytöstä peritään 35 euroa. Vuoden aikana pidetään kerhohuoneella yhdet siivoustalkoot.

Tapahtumat
Johtokunta valmistelee tilaisuuksia tarpeen mukaan.

Jäsenistön muistaminen
Muistetaan jäsenistöä 50, 60, 70, 80 v. jne. merkkipäivinä kukkasin tai Kansan Sivistysrahaston onnitteluadressilla. Myös surukukkasin tai adressilla.

Jäsenhankinta
Tavoitteena on saada uusia jäseniä. Tehostetaan yhteydenpitoa jäsenkuntaan.

Arpajaiset
Yleiskokousten yhteydessä pidetään pienimuotoisia arpajaisia. Käytännön järjestelyistä huolehtii rahastonhoitaja.