Äänestys puoluekokousedustajista

SDP:n seuraava puoluekokous pidetään syyskuussa Jyväskylässä. Varsinais-Suomen 43 edustajaa valitaan koko piirin yhteisellä jäsenäänestyksellä, joka toteutetaan netti- ja uurnavaalin yhdistelmänä. Nettiäänestys järjestetään 6.-16.4. (ja uurnaäänestykset 17.-28.4.) välisenä aikana. Ehdokkaita vaaliin on asetettu 88. Ehdokaslista löytyy täältä.

Nettiäänestys on nyt auki. Se päättyy sunnuntaina 16.4. klo 23.59. Luethan nämä ohjeet loppuun asti ennen kuin aloitat äänestämisen.

Äänestämään pääsee joko pankkitunnuksilla tai puolueen jäsennumerolla ja salasanalla. Uuden salasanan pääset tilaamaan osoitteesta https://oma.sdp.fi. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia tai ne eivät toimi, etkä muista/löydä puolueen jäsennumeroa, ota yhteyttä piiritoimistoon.

HUOM! Ehdokkaille ei ole vielä merkitty ehdokasnumeroita, koska niitä ei tarvita nettiäänestyksessä.

Äänestysohje nettiäänestykseen:

• Äänestää saa enintään 43 ehdokasta (puolueen säännöt 33§).

• Anna äänet merkitsemällä numeroita 1-43.

• HUOMAA KÄÄNTEINEN NUMEROINTI: Merkitse numero 1 sen ehdokkaan kohdalle, jolle haluat antaa 43 ääntä. Numero 2 antaa 42 ääntä, numero 3 antaa 41 ääntä jne.

• Äänimäärään ei vaikuta se, kuinka monelle ehdokkaalle antaa ääniä vaan ainoastaan se, minkä numeron merkitsee ruutuun.

• Älä merkitse äänisarakkeeseen mitään muita merkkejä kuin numeroita.

Muista painaa lopuksi ”Vahvista äänesi”. Äänestys on valmis kun ruutuun tulee teksti ”Äänesi on tallennettu, kiitos.”

Äänestys tapahtuu osoitteessa https://vaalit-sdp-fi.pwire.fi/